Varia på SF-bokhandeln m.m.

Från och med nu ska Varia även finnas tillgänglig i SF-bokhandelns butiker. Under tiden har boken även hunnit få ytterligare några recensioner, bland annat på Retrograde Spring:

”…man vill veta mer om det mesta eftersom världen är så komplex och rik på fascinerande livsformer och levnadssätt. Tonen i berättelsen hålls konsekvent och texten känns trovärdig intill slutet trots en ganska invecklad och ibland på gränsen till svårgreppbar historia. Det är en bedrift av författaren att inte spåra ur. Jag tror att detta är bland det svåraste man kan göra inom fantastik, att skriva om en avlägsen framtid som ändå är vår egen och inte en helt uppdiktad värld med egen fysik och naturlagar. Karaktärerna känns som sagt mycket bra tecknade och man har lätt att känna sympati med dem. Varia är en mycket stark roman.”

sfbok