Två nya recensioner

Varia har hunnit få två nya recensioner:

CRM Nilsson

Ur recensionen:

”Vilken värld Charlotta Jonasson har byggt upp! Sönderbruten och ödelagd, med underliga tidsfenomen som innebär att du kan resa flera år i tiden från en plats till en annan, och en ständig undergångsstämning. Jag önskar faktiskt att Varia hade varit lite längre så att alla detaljer hade kunnat utforskas mer utförligt, därför mina tankar går verkligen i spinn av världsuppbyggnaden. Om det skulle komma ytterligare en bok som utspelar sig i denna värld så kommer jag definitivt att läsa den.”

Megazine

Ur recensionen:

”Varia känns som en värld som bär på många historier och ärr som format den, det är stora kontraster mellan hög och lågteknologi och miljöbeskrivningarna är jättemysiga. Jag känner att jag fokuserar mer när just beskrivningar från hur det var förr eller hur saker är uppbyggda kommer på tal, och språket som Jonasson använder är så oerhört vackert. En riktig ordsmed!

Det är också väldigt intressant hur Jonasson leker med kön i boken.”